Let op: in verband met het coronavirus zijn de open eettafels voor onbepaalde tijd gesloten.

Open eettafels

Goed eten voor een studentenprijs

Behalve dat de verenigingen veel gezelligheid met zich meebrengen voor hun leden, bieden sommige studentenverenigingen ook nog een oplossing voor de hongerige hardwerkende student of burger na een lange dag!

De verenigingen met een Open Eettafel bieden namelijk voor een goedkoop prijsje ook de lekkerste maaltijden aan niet-leden aan. Deze eettafels bieden steeds één of enkele gerechten aan, waarvan vaak zowel vlees als vegetarische varianten gemaakt zijn. De ideale gelegenheid dus om zelf eens niet te hoeven koken en door het jaar heen de sfeer te proeven bij verschillende verenigingen!

Op deze pagina staat de belangrijkste informatie van deze Open Eettafels voor je opgesomd.

Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het cookies bevat. Wilt u deze content (en anderen) alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van cookies.

Open Eettafel Tyche

Prijzen: € 4,00 (basis), € 5,50 (luxe)
Openingstijden: Ma - Do 18.00 - 19.30 uur
Locatie: Oude Delft 123, Delft
Betaalopties: Cash, Pin
Vooraf aanmelden: Nee, behalve bij grote groepen


Van maandag tot donderdag maakt onze chefkok een heerlijke maaltijd klaar voor een klein prijsje. Er zijn altijd twee opties, een goedkopere basis maaltijd of een luxere maaltijd. Ook is er vrijwel altijd een soep en/of toetje te verkrijgen. Ben je vegetarisch? Elke dag is er een vegetarische variant beschikbaar!

Zin om een hapje te komen eten? Maandag, dinsdag en donderdag zijn rustige avonden. Houd er rekening mee dat het woensdag druk kan zijn.


Open Eettafel D.S.V. Sint Jansbrug

Prijzen: Ma, Wo, Vr  € 4,40 (inclusief soep);
Di, Do € 4,15 (exclusief soep)
Openingstijden: Ma - Vr 17.45 - 19.30 uur
Locatie: Oude Delft 50-52, Delft
Betaalopties: Cash, Pin
Vooraf aanmelden: Nee, maar allergieën voor 14:00 doorbellen

De Eettafel van Sint Jansbrug is een gezellige mix van leden en andere bezoekers. Elke doordeweekse dag staan onze kokkin en leden in de keuken om een heerlijke maaltijd te bereiden! Alle maaltijden bieden we met onbeperkt bijhalen. We bieden daarnaast altijd een vegetarische optie van een vlees/vis gerecht aan! Aan jou de keuze of je ook een luxe toe, normaal toetje, lekker drankje of koffietje op onze koffie- en theezolder erbij wilt bestellen!

Kom jij een keertje de sfeer proeven? Je bent altijd welkom! Dinsdag en donderdag zijn de drukke dagen waarbij je gezellig tussen onze leden zit! Maandag, woensdag en vrijdag zijn rustiger.


Open Eettafel De Bolk

Prijzen: € 3,50
Openingstijden: Ma - Do 18.30 -19.30 uur
Locatie: Buitenwatersloot 1-3, Delft
Telefoon: 015-2126012
Betaalopties: Cash, Pin
Vooraf aanmelden vóór 15:00. Bevestig je aanmelding door te reageren op de bevestigingsmail.

Onze eigen leden bereiden van maandag tot en met donderdag een maaltijd voor iedereen die zich heeft aangemeld. Je kan een driegangenmaaltijd verwachten in een huiselijke sfeer waar we gemiddeld met 25 mensen eten. Onze leden zijn gewend om ook voor vegetariërs en veganisten te koken en rekening te houden met allergieën. Na het eten is er ruimte om na te borrelen aan de bar.


Open Eettafel De Delftsche Zwervers

Prijzen: € 4,00 (hoofdgerecht, nagerecht, koffie en thee met koekjes)
Openingstijden: Dinsdag en donderdag om ongeveer 18.00 uur
Locatie: Schiekade 3, Delft
Betaalopties: Pin
Vooraf aanmelden: Ja, stuur een mailtje vóór 12.00 uur en vermeld ook eventuele dieetwensen.

Iedere dinsdag en donderdag kookt een tweetal leden voor iedereen die zich heeft aangemeld een lekkere maaltijd, gewoonlijk bestaande uit een hoofdgerecht en een toetje. Hierna gaan we lekker aan de koffie en thee met koekjes, die bij de prijs inbegrepen zijn. Ook volgt er altijd een avondprogramma na de maaltijd, dus daar kun je gelijk ook lekker aan meedoen, als je er dan toch bent.

Op dinsdagen zijn er meestal tussen de 10 en 25 mensen aanwezig, op donderdagen tussen de 20 en 40. Dieetwensen zijn, mits doorgegeven, geen enkel probleem.


Open Eettafel Alcuin (K.S.V. Sanctus Virgilius)

Prijzen: € 4,20
Openingstijden: Ma - Do 18.30 - 19.30 uur
Locatie: Oude Delft 57
Telefoon: 015-2151690
Betaalopties: Cash
Vooraf aanmelden: Nee, vooraf aanmelden is niet nodig.

Van maandag tot donderdag is het mogelijk om te eten bij onze open eettafel. Twee professionele koks koken voor 4,20 een soepje en een hoofdgerecht. Daarnaast is er de mogelijkheid om hiernaast een frisje, ijsje of toetje te kopen. Er is altijd een vegetarische optie dus iedereen komt aan zijn trekken. Hopelijk tot snel!


Open eettafel S.V. NOVA

Prijzen: € 2,50
Openingstijden: Wo - Do, 19.30 uur
Locatie: Rotterdamseweg 137
Telefoon: 015 2603628
Betaalopties: Cash
Vooraf aanmelden: Ja, stuur een app of mail voor 17.00 uur.

Op woensdag en donderdag wordt er bij NOVA door leden voor iedereen die mee wilt eten gekookt. Voor € 2,50 kun je mee-eten en krijg je een lekker hoofdgerecht. Na het avondeten kun je ook gezellig meeborrelen.

Heb jij speciale dieetwensen? Geef dit door via de mail of app. Dan kunnen we er rekening mee houden.