Afstudeerprijs BSc Watermanagement

"Cees Boeter Prijs" voor beste BSc eindwerk Watermanagement

De Cees Boeter prijs voor het beste BSc eindwerk op het gebied van Watermanagement is ingesteld door de afdeling Watermanagement van de faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen van de TU Delft en heeft een tweeledig doel:

  • het stimuleren van studenten tot het leveren van prestaties van hoog academisch niveau
  • daar waar mogelijk het bevorderen van de toepassing van de resultaten van de eindwerken in de beroepspraktijk

Criteria voor het beoordelen van de eindwerken zijn de breedte en diepgang van het werk, de originaliteit, de bruikbaarheid van de resultaten en het niveau van de rapportage en presentatie.

Studenten van de BSc-opleiding Civiele Techniek kunnen viermaal per collegejaar een BSc-eindwerk doen. In een BSc-eindwerk moet de student in 8 weken tijd een onderwerp uitwerken, een eindrapport produceren en de resultaten presenteren. Per collegejaar wordt het beste BSc eindwerk beloond met deze prijs.

Aan de "Cees Boeter Prijs" is een geldbedrag verbonden van €250,00. Dit bedrag wordt beschikbaar gesteld daar WL|Delft Hydraulics en KIWA. WL|Delft Hydraulics en Kiwa publiceren de naam van de prijswinnaar en een samenvatting van het winnende eindwerk in hun bedrijfsbladen en stimuleren de mogelijke toepassing van de resultaten in de praktijk.

Overzicht Prijswinnaars: