Campustours

11 May 2017 14:45

Of je nu net begint met het oriƫnteren op je toekomstige studie, of dat je al bijna een keuze gemaakt hebt en nog een laatste keer wil testen of je gevoel juist is; de TU Delft campus tours zijn de eenvoudigste en leukste manier om de TU Delft zelf te ervaren.

Vanaf oktober starten elke vrijdagmiddag om 15.00 uur verschillende campus tours op de TU Delft. Je komt meer te weten over het leven op de TU Delft, onze campus en de plekken waar jij misschien straks studeert.  Hoe is het om tentamen te doen?  Wat doet een studievereniging? Wat is een ECTS? Je hoort het allemaal tijdens de campus tour.

De drie tours bezoeken verschillende locaties en studies van de TU Delft, en duren ongeveer 2 uur. Je ouders zijn ook van harte welkom.  

Tour A: Bouwkunde, Industrieel Ontwerpen, Civiele Techniek, Technische Bestuurskunde, Technische Aardwetenschappen 

Tour B: Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek, Electrical Engineering, Computer Science and Engineering, Lucht en Ruimtevaart

Tour C: Life Science & Technology, Molecular Science & Technology, Nanobiology, Technische Natuurkunde, Technische Wiskunde,  Klinische Technologie

Alle tours die tot de zomervakantie gegeven worden, zullen in het Nederlands zijn. Helaas zijn de tours op dit moment niet geschikt voor minder validen. Mocht je om die reden niet mee kunnen doen, neem dan even contact met ons op via WhatsApp: + 31 (0)6 10339730 dan zoeken we samen een andere oplossing.