Alumni

Wiskunde en Informatica

De Wiskunde en Informatica Alumni Commissie 'Constantijn Huygens' is opgericht om de afgestudeerde wiskundigen en informatici en promovendi van de TU Delft met elkaar en met studenten in contact te brengen. Ook het contact met de faculteit staat centraal in de visie van 'Constantijn Huygens'.

'Constantijn Huygens' legt zich er op toe om de belangen van de alumni te behartigen en doet dit onder meer door lezingen, excursies en borrels te organiseren voor haar leden.

Bent u alumnus maar heeft u zich nog niet aangemeld? Dan kunt u zich nu online registreren. Het lidmaatschap is gratis. Dankzij dit lidmaatschap ontvangt u ieder kwartaal het MaCHazine en bent u uitgenodigd voor alle activiteiten van 'Constantijn Huygens'. Tevens krijgt u korting op diverse activiteiten van de Wiskunde en Informatica Studievereniging 'Christiaan Huygens' zoals symposia en gala's.

Als lid ontvangt u de nodige inloggevens om zo informatie over andere oud CH-leden en andere alumni te vinden en om u in te schrijven voor activiteiten.

Lees meer over de alumnivereniging Constantijn Huygens.

TU Delft

TU Delft alumni zijn alle afgestudeerden - zowel met een bachelor als met een master diploma - en gepromoveerden van onze universiteit. De TU Delft stelt het zeer op prijs het contact met haar alumni te behouden.

Lees meer over de activiteiten voor alumni van de TU Delft.