Symposium: Circular area development

07 February 2023 09:00 till 17:00 - Location: Berlage rooms - By: Communicatie BK | Add to my calendar

De ambities voor circulaire gebiedsontwikkeling zijn hoog, maar de praktijk blijk nogal eens weerbarstig. Waar staan we precies en hoe gaan we verder? Die vragen staan centraal op het symposium Circulaire Gebiedsontwikkeling.

Tijdens dit symposium zullen experts de complexiteit van circulaire gebiedsontwikkeling inhoudelijk en procesmatig uiteenzetten. Het doel is tweedelig. Enerzijds zullen resultaten worden gepresenteerd van een meerjarig, interuniversitair onderzoeksprogramma gericht op circulariteit in De Binckhorst, Den Haag. Anderzijds wordt met workshops en ‘out-of-the-box’ lezingen verkend of en hoe circulaire gebiedsontwikkeling in de praktijk nader ingevuld kan worden.

Voor wie?

Het symposium is met name bedoeld voor beleidsmakers en onderzoekers van gemeenten, provincies, ministeries, Europese instellingen en onderzoeks- en planbureaus.

Het symposium ‘Circulaire Gebiedsontwikkeling. Waar staan we en hoe gaan we verder?’ wordt georganiseerd door de Leerstoel Gebiedsontwikkeling van de TU Delft en Stichting Kennis Gebiedsontwikkeling (SKG) in samenwerking met Resilient Delta.

Aanmelden

Vanwege het beperkt aantal plekken, is aanmelden voor het symposium verplicht.