Bachelorvernieuwing 2024/2025

Misschien heb je het al gehoord: de Bacheloropleiding Bouwkunde wordt vernieuwd!

Op dit moment werkt een groot team van docenten in samenwerking met de studentorganisaties aan een aantal verbeteringen van het bachelor onderwijs. Zo komt er in het nieuwe programma meer lucht en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ook krijgen de inhoud en de didactiek van het onderwijs een update.

De invoering van de vernieuwde bachelor is gepland voor september 2024. Lees hieronder meer over de doelen en achtergronden van de vernieuwing, of klik hier om het interview te lezen met de Directeur Onderwijs, de Bachelorcoördinator en het Hoofd Onderwijs- en Studentenzaken van onze faculteit.

Maar eerst even dit:

Waar kan ik met vragen terecht?

  • Op 21 november 2023 vindt om 12:45 uur een informatiesessie en Q&A plaats in de Oostserre. De Directeur Onderwijs MaartenJan Hoekstra licht de Bachelorvernieuwing uitgebreid toe en geeft antwoord op jouw vragen.
  • Je kunt je ook vraag stellen tijdens een van de open spreekuren die worden georganiseerd voor en in de intekenperiode (12.45 - 13.45 uur in BG.Oost 240). En wel op:
    - Maandag 27 november en 4 december
    - Woensdag 22 november, 29 november en 6 december
  • Voor specifieke vragen over het intekenen kun je mailen naar: enrolment-bk@tudelft.nl. 
  • Voor algemene vragen over de bachelorvernieuwing kun je contact opnemen met Onderwijs- en Studentenzaken: Bachelorvernieuwing-BK@tudelft.nl.
  • Of stel je vragen aan Bas, onze student-assistent Onderwijs- en Studentzaken via de chat! Bas probeert binnen 24 uur te antwoorden:
This content is being blocked for you because it contains cookies. Would you like to view this content? By clicking here, you will automatically allow the use of cookies.