Formulieren

 • HPB Logboek organisatie (BK9010HPB)
  De kracht van het Honours Programme Bachelor ligt in het eigen initiatief van de Honours studenten. Voor het organiseren van masterclasses, lezingen of modules krijg je dan ook studiepunten die je kan inzetten in het Honours Programme Bachelor.
  Let erop dat binnen 2 weken na de afronding van het door jou georganiseerde project het logboek ingevuld moet zijn en verstuurd aan honoursprogramme-bk@tudelft.nl. Je moet natuurlijk wel eerst goedkeuring hebben gekregen voor de betreffende masterclass, lezing of module.
   
 • HPB Masterclass checklist (BK9040HPB)
  Jaarlijks krijgen honours studenten 4 keer de kans om een masterclass te organiseren. Samen met een groepje studenten bedenk je een onderwerp en voer je dit uit in een twee daagse masterclass. Waar deze masterclass aan moet voldoen vind je in de checklist. Let erop dat je 4 weken voorafgaand aan de masterclass deze checklist hebt laten goedkeuren door de Honourscommissie. De ingevulde checklist kun je sturen aan honoursprogramme-bk@tudelft.nl.
    
 • HPB Essay checklist (BK9050HPB)
  Wil je je meer verdiepen in het wetenschappelijk onderzoek en/of het wetenschappelijk schrijven, dan biedt het Honours Programme Bachelor BK je de mogelijkheid om je hierin te ontwikkelen via de Essay-module. Het onderwerp en de begeleiding dien je vooraf zelf te kiezen zolang de checklist maar vooraf is goedgekeurd door de Honourscommissie.
    
 • HPB Bouwplaats checklist (BK9060HPB)
  Eens echt voelen hoe het is om met je voeten in de modder te staan op een Bouwplaats? Regel zelf een stage van een week of twee in de vakantie en koppel daaraan een eigen onderzoek, wat je afrondt met een onderzoeksverslag. Hoe uitgebreid je onderzoek is, bepaalt hoeveel ECTS het waard is. Zorg er wel voor dat de checklist van te voren is goed gekeurd door de Honourscommissie.