HTE bridging programme MSc ENV

The official language of the bridging (pre-master) programme is Dutch. English versions are being developed, but not yet available.
Therefore, the information is now only available in Dutch.

Toelatingseisen MSc

Om te kunnen instromen in onze MSc moet je kennis op sommige gebieden worden bijgespijkerd. Hiervoor zijn de schakelprogramma's ontworpen. De vakken verhelpen algemene deficiĆ«nties en brengen je op gewenst niveau. De schakelprogramma's starten uitsluitend in september, instroom in februari is niet mogelijk.

Als je een schakelprogramma wilt volgen, moet je voldoen aan de ingangseisen voor wiskunde en Engels. Zie de pagina Toelating en Aanmelding voor meer informatie over de toelatingstoetsen en andere algemene informatie. De TU Delft Open CourseWare cursussen zijn ontworpen om zelfstandig voor te bereiden op de ingangstoetsen. De TU Delft biedt geen bijspijkercursussen en/of toetsen aan. Gezien het grote aantal studenten dat zich voorbereidt op een start aan de TU Delft is het raadzaam tijdig te beginnen met de toetsen. In de zomerperiode is het druk bij de afnemende instanties!

Wijzigingen in het schakelprogramma zijn voorbehouden. 
Een beschrijving van de vakken vind je in de studiegids.tudelft.nl

Aanmelden?

Schrijf je in bij Studielink voor het schakelprogramma. Doe dat voor 1 juli 2023!  Mail na het inschrijven via Studielink naar schakeladministratie-citg@tudelft.nl. Vermeld in je e-mail:

  • Voor welk schakelprogramma je je hebt opgegeven
  • Tot welke masteropleiding je toelating vraagt
  • Van welke hbo-instelling / universiteit je komt en welke opleiding je daar doet

Ben je benieuwd naar ervaringen van huidige schakelstudenten? Stuur dan een mail naar de schakelmentoren schakel-citg@tudelft.nl of naar Home - Practische Studie