HTE bridging programme MSc TIL

The official language of the bridging (pre-master) programme is Dutch. English versions are being developed, but not yet available. 
Therefore, the information is now only available in Dutch.

HBO schakelprogramma MSc Transport, Infrastructure and Logistics

Volg je een HBO Civiele Techniek, HBO Aviation, HBO Werktuigbouwkunde of een aanverwante technische HBO? Dan denk je er misschien over om aansluitend een masteropleiding in deze richting te volgen aan de TU Delft.

Het HBO-schakelprogramma

Om te kunnen instromen in onze MSc moet je kennis op sommige gebieden worden bijgespijkerd. Hiervoor is het HBO schakelprogramma ontworpen. Het schakelprogramma volg je voordat je in de MSc instroomt. Het schakelprogramma  bestaat uit fundamentele vakken en een aantal MSc variant-specifieke vakken (totaal aantal EC 30). De vakken verhelpen algemene deficiĆ«nties en brengen je op academisch niveau. De schakelopleiding start uitsluitend in september, instroom in februari is niet mogelijk.

Ingangseisen

Als je een schakelprogramma wilt volgen, moet je voldoen aan de ingangseisen voor wiskunde en Engels. Zie de pagina Toelating en Aanmelding voor meer informatie over de toelatingstoetsen en andere algemene informatie. De TU Delft Open CourseWare cursussen zijn ontworpen om zelfstandig voor te bereiden op de ingangstoetsen. De TU Delft biedt geen bijspijkercursussen en/of toetsen aan. Gezien het grote aantal studenten dat zich voorbereidt op een start aan de TU Delft is het raadzaam tijdig te beginnen met de toetsen. In de zomerperiode is het druk bij de afnemende instanties.

Het schakelprogramma bevat de volgende vakken voor alle studenten:

Vakcode

Vaknaam

Studielast (EC)

CTB1420-17

Transport & planning

5

TB111c

Probleemanalyse

5

IFEEMCS012100

Calculus for Engineering, deel 1

3

IFEEMCS012200

Calculus for Engineering, deel 2

3

IFEEMCS012300

Calculus for Engineering, deel 3

3

IFEEMCS010400

Lineaire algebra

5

WI1909TH

Differentiaalvergelijkingen

3

IFEEMCS010500

Kansrekening en statistiek

3


Wijzigingen zijn voorbehouden.
Een beschrijving van de vakken vind je in de studiegids.tudelft.nl

 

Aanmelden?

Schrijf je in bij Studielink voor het schakelprogramma. Doe dit voor 1 juli 2023! Het voltooien van de schakelklas geeft geen recht op het Bachelordiploma. Mail na het inschrijven via Studielink naar schakeladministratie-citg@tudelft.nl. Vermeld in je e-mail

  • Voor welk schakelprogramma je je hebt opgegeven
  • Tot welke masteropleiding je toelating vraagt
  • Van welke HBO instelling je komt en welke opleiding je daar doet

Voor vragen kun je contact opnemen met de schakeladministratie-citg@tudelft.nl
Ben je benieuwd naar ervaringen van huidige schakelstudenten? Stuur dan een mail naar de schakelmentoren schakel-citg@tudelft.nl of naar Home - Practische Studie