Introduction programme HTE bridging students

Fijn dat je je hebt aangemeld voor een studie aan de TU Delft. We zijn verheugd dat je overweegt om naar Delft te komen en we willen je als schakelstudent een goede start geven. 

Je zit waarschijnlijk met veel vragen over hoe je eerste jaar op een universiteit eruit komt te zien en welke impact dit heeft op je studie en sociale leven. Hoe kan ik straks mijn boeken kopen? Moet ik op kamers gaan? Hoe ontmoet ik andere studenten? We gaan je de komende tijd hierover zoveel mogelijk informeren. 

 

Praktische informatie voor nieuwe studenten

Op de pagina onderwijs informatie is alle praktische informatie voor nieuwe studenten verzameld. 

4 september ā€“ officiĆ«le start van de schakelprogrammaā€™s
Op maandag 4 september organiseren we een introductieprogramma om je te informeren over verdere details van de schakelprogrammaā€™s, om je kennis te laten maken met andere schakelstudenten, de studievereniging en met diverse stafleden van de faculteit.

  • Vanaf 10.00 zijn de deuren van Collegezaal G geopend. Schakelmentoren en -coƶrdinator heten je dan van harte welkom.
  • Er wordt een lunch verzorgd door de faculteit. Omdat we niet bekend zijn met eventuele dieetwensen  kunnen we alleen een standaard vegetarische lunch aanbieden. Let wel, het staat je uiteraard vrij een eigen (aanvullende) lunch mee te nemen of te kopen bij Ć©Ć©n van onze catering services op de faculteit.
  • Na de lunch is er een rondleiding door het gebouw en een borrel met de schakelmentoren.
     

Studievereniging Practische Studie
Practische Studie (PS) is de studievereniging voor studenten Civiele Techniek. Zij organiseren diverse studie-ondersteunende en studie-aanvullende activiteiten. Naast PS zijn er ook disputen die gelieerd zijn aan diverse richtingen in de masteropleidingen van de faculteit. In de ochtend komt Practische Studie langs om kennis te maken.

Informatie over Roosters
Het onderwijs- en tentamenrooster voor het nieuwe academisch jaar is beschikbaar via MyTimetable

Vragen over inschrijving? Zie de pagina van de Studenten Administratie.

Vragen over je programma? Neem contact op met de schakelcoƶrdinator CiTG via schakeladministratie-citg@tudelft.nl

Ben je benieuwd naar ervaringen van huidige schakelstudenten? Stuur dan een mail naar de schakelmentoren schakel-citg@tudelft.nl of kijk op de site van de studievereniging Practische Studie.