Energy Startup Voucher

Start jouw energiestart-up!

Heb jij financiering nodig om je idee te realiseren op het gebied van nieuwe technologieën om energie te besparen of voor het verkrijgen, omzetten of opslaan van duurzame energie? Het Delft Energy Initiative biedt een Startup Voucher van maximaal € 2.500,- aan.

Als we de dreigende energiecrisis willen oplossen, zullen we veelzijdig moeten zijn. Daarom zoekt het Delft Energy Initiative naar nieuwe, gekke ideeen voor duurzame energie-oplossingen. Heb je zo'n idee en wil je een ondernemer worden? Meld je dan aan voor een Energy Startup Voucher. Het Delft Energy Initiative kan de financiering geven om jouw idee te realiseren. 

Met de Startup Voucher wil het Delft Energy Initiative meer startups ontdekken, creëren en ondersteunen. Daarvoor verlagen we graag de financiële barrière zodat een idee zich tot een bedrijf kan ontwikkelen. Als basis van de Startup Voucher investeert de TU Delft maximaal € 2.500,- in een idee.

Als je meer wilt weten over ondernemerschap en je graag ondersteund wilt worden in het starten van een eigen bedrijf, dank adviseren wij contact op te nemen met YES!DelftStudents.

Aanmelden

Vul het Startup Voucher aanmeldformulier in en mail deze samen met je voorstel naar energy@tudelft.nl

Het selectiecomité zal binnen 2 weken besluiten om de aanmelding te honoreren. Per student kan maximaal één Startup Voucher worden toegekend.

Over ondernemerschap

De TU Delft biedt vele mogelijkheden voor ondernemende studenten. Of je nu een briljant idee hebt of gewoon je mogelijkheden wilt onderzoeken. Van lezingen over ondernemen en start-up bezoeken in het buitenland, van hackatohons en onderwijs over het schrijven van een ondernemingsplan. Als je nieuwsgierig bent naar het opstarten van een bedrijf, maar je weet niet hoe dit moet, overweeg dan om deel te nemen aan één van de vele inspirerende activiteiten van Yes!Delft die je zullen helpen om een ondernemer te worden.