Naar aanleiding van de promotie van Shahab Pourtalebi Hendehkhaleh van de faculteit IO zal op dinsdagmiddag 25 april een mini-symposium plaatsvinden. Vier onderzoekers presenteren over hun werk op het gebied van cyber-physical systems. Een beperkt aantal plaatsen is beschikbaar, dus meld je snel aan.

De presentaties:

• ‘Multiagent systems: From idea to applications’ – dr. Farnaz Derakhshan (assistant professor, faculty of Electrical and Computer Engineering, University of Tabriz, Tabriz, Iran)
  • ‘Agents in cyberphysical systems’ - dr. Stefano Borgo (senior researcher, ISTC CNR Trento, Italië)
  • ‘Towards semanticbased new paradigms for the generation and modification of geometric representations’ - prof. dr. JeanPhilippe Pernot (full professor, Ecole Nationale Supérieure d’Arts et Métiers ParisTech, Campus of AixenProvence, Laboratoire LSIS UMR CNRS, Frankrijk)
  • ‘Development and implementation issues of smart reasoning mechanisms in applications of cyberphysical systems’ – dr. Zoltán Rusák (assistant professor, CPSD, faculty of Industrial Design Engineering, Delft University of Technology)

Promotie Shahab Pourtalebi Hendehkhaleh
Op woensdag 26 april verdedigt Shahab Pourtalebi Hendehkhaleh zijn proefschrift ‘System-level feature-based modeling of cyber-physical systems: A theoretical framework and methodological fundamentals’. Klik hier voor meer informatie