4 Years of Connected Ecosystems - CMID tentoonstelling

16 april 2018 17:00 t/m 20 april 2018 17:00 - Locatie: Centrale hal, Faculteit IO - Door: Communication

Producten met een (internet)verbinding bieden nieuwe manieren voor interactie tussen mensen en de wereld om hen heen. In het bachelorvak Cross Media Interaction Design (CMID) leren derdejaars IO-studenten een betekenisvolle gebruikerservaring te ontwerpen die gehele ecosystemen van deze verbonden producten beslaat.

De retrospectieve CMID-tentoonstelling, die plaatsvindt van 16 t/m 20 april in de hal van IO, biedt een kijkje in het proces en de eindconcepten van de studenten van dit vak. De tentoonstelling beslaat vier jaar aan onderwijsexperimenten met nieuwe ontwerpobjecten en -processen. Het laat werk zien van dit jaar alsook een selectie van voorgaande jaren.

• Klik hier voor meer informatie over het vak