IO-alumniborrel: TU Delft for Life | Xperience Day en IO-avondprogramma

07 juni 2018 13:00 t/m 21:30 - Locatie: IFoT en faculteit IO - Door: Communication

De volgende alumniborrel maakt deel uit van de TU Delft Xperience Day en het International Festival of Technology (IFoT), en vindt plaats op donderdag 7 juni. Je kunt je aanmelden voor de Xperience Day, voor het avondprogramma op de faculteit IO, of voor beide activiteiten. Het avondprogramma is alleen toegankelijk voor IO-alumni.

Aanmelden

TU Delft for Life | Xperience Day
Ervaar de laatste ontwikkelingen op de universiteit tijdens te TU Delft for Life | Xperience Day op donderdag 7 juni vanaf 12:00 uur op de TU Delft campus. De Xperience day is onderdeel van het International Festival of Technology 2018 (IFoT, 6-8 juni) en wordt georganiseerd voor  TU Delft alumni en relaties van Universiteitsfonds Delft. Het programma, dat je naar eigen invulling kunt indelen, bestaat uit 3 onderdelen: thema tours, een bijeenkomst met prof. Tim van der Hagen, Rector Magnificus en voorzitter van het College van Bestuur, en 8 verschillende faculteitsprogramma's.
Meer informatie 

Avondprogramma: IDE Alumni Event
Decaan Ena Voûte heet onze alumni welkom tijdens een (walking) dinner, waarbij ook de Exceed! '18 tentoonstelling kan worden bezocht. Na het diner sluiten IO-studenten aan bij het programma en vinden er drie parallelsessies plaats (één voor elke mastertrack), waar verschillende alumni hun inspirerende verhalen delen. De avond wordt afgesloten met een borrel in het i.d-Kafee.

17:15 Inloop
17:30Diner voor IO alumni
18:30Welkomstwoord
19:00Drie parallele sessies met alumni sprekers
20:00Borrel bij het i.d-Kafee
  

Sprekers Integrated Product Design

Liselotte Stolk (freelance designer)
Vincent Laagland (vanBerlo)
Cédric Vanhoeck (Jointechnix)

Sprekers Design for Interaction

Frank Stemerding (&Ranj)
Jet Gispen (Fabrique)
Anna Pestalozza (Adidas)

Sprekers Strategic Product Design

Luuk Verhoeven (ING)
Mariana Suarez Carmona (Reggs Design)
Irma Verstraaten (KPN)