IO-studenten exposeren hun bachelor-eindproject

29 juni 2018 15:30 t/m 06 juli 2018 16:00 - Locatie: Hal faculteit IO - Door: Communication

Tien weken lang hebben 179 studenten van de faculteit IO fulltime gewerkt aan hun bachelor-eindproject. De resultaten kun je bezichtigen tijdens een expositie van vrijdag 29 juni tot en met vrijdag 6 juli. Op 29 juni om 15:30 uur wordt de expositie officieel geopend met een borrel. Hier kunnen studenten, coaches, bedrijven en andere geïnteresseerden proosten op het behaalde resultaat. Kom ook langs!

De studenten hadden keus uit negen cases van verschillende bedrijven: Nuon, Enver, Vegro, Tchai, Gazelle, Oceanco, Duwo, Look-O-Look en Alpine. Op de expositie zijn per case van elke student een poster en (indien gemaakt) modellen te zien.