IO-Bedrijvenbeurs 2018

06 maart 2018 09:00 t/m 07 maart 2018 18:00 - Locatie: Centrale hal IO - Door: Communication

Op dinsdag 6 en woensdag 7 maart, organiseert de IOB-commissie de jaarlijkse IO-Bedrijvenbeurs. Deze beurs biedt studenten de kans hun eerste stappen te zetten richting een professionele carrière als ontwerper en in aanraking te komen met bedrijven om een stage, afstudeeropdracht of zelfs een baan te verkrijgen.

Voorafgaand aan de tweedaagse beurs, worden er vanaf 14 februari verschillende activiteiten georganiseerd. Studenten kunnen lunchlezingen bijwonen en zich inschrijven voor workshops, cases en speeddates met verschillende bedrijven.

Tijdens de beurs kunnen studenten een kijkje nemen bij stands van meer dan veertig verschillende bedrijven in de hal van de faculteit IO. Een aantal activiteiten die dan plaatsvinden en voor docenten interessant kunnen zijn:

  • tijdens de beide lunchpauzes van de beurs zijn er dit jaar weer de Wacom Draw-Offs. Aanschouw hoe studenten alles uit de kast halen en erop los tekenen voor een mooie prijs;
  • woensdagmiddag in de lunchpauze is de jaarlijkse prijsuitreiking van de BlueDot Design Competition;
  • aan het eind van de beide beursdagen is er vanaf 17:00 een netwerkborrel in de hal. Hier kun je spreken met de mensen van alle bedrijven die deelnemen aan de IOB.

De IOB-commissie zou het leuk vinden als je ook langskomt op de beurs. Meld je bij de informatiebalie, dan krijg je een naamplaatje. Met dit naamplaatje kun je thee, koffie of andere consumpties halen.

Voor meer informatie, bezoek de nieuwe website iobdelft.com en als je vragen of opmerkingen hebt kun je mailen naar iob-svid@tudelft.nl.