Tentoonstelling The Age of Standards

29 november 2018 00:00 t/m 01 maart 2019 23:55 - Locatie: Aula, TU Delft - Door: Communication

In de Aula van de TU Delft is tot en met 1 maart 2019 de tentoonstelling The Age of Standards te zien. Aan de hand van het academisch erfgoed van de TU Delft wordt de verwarrende wereld getoond die schuilgaat achter het dagelijks gebruik van standaarden. Aanleiding voor deze tentoonstelling is de aankomende herdefinitie van de kilogram, die voor het eerst in 130 jaar zal veranderen.

Vanuit de faculteit IO hebben universitair hoofddocent Johan Molenbroek en universitair docent Toon Huysmans hieraan een bijdrage geleverd met informatie over Dined en 3D-antropometrie als tool van de menselijke maat voor ontwerpers.