'De toekomst van Human Factors in NL' – ALV & HFNL jaarsymposium

11 oktober 2018 13:45 - Locatie: faculteit IO - Door: Communication

Donderdag 11 oktober vindt het eerste jaarsymposium van Human Factors NL plaats. Dit dynamische platform is er voor iedereen die zich bezighoudt met interactie tussen mensen en hun omgeving. En voor iedereen die zich wil inzetten voor het ontwikkelen en verspreiden van kennis over Human Factors en ergonomie binnen Nederland en daarbuiten.

Thema van het symposium op 11 oktober is ‘De toekomst van Human Factors in NL’. Tijdens het symposium wordt voortgebouwd op één van de grote discussiethema's op het congres van de International Ergonomics Association (IEA) afgelopen augustus in Italië, The future of ergonomics. Wil je deelnemen, meld je dan aan.

Het bestuur van Human Factors NL organiseert dit jaarlijks terugkerend middagsymposium voor alle leden, met als doel elkaar te ontmoeten en spreken rondom een aantal inspirerende sprekers en demonstraties. Naast dit jaarsymposium blijft het driejaarlijkse grotere congres inclusief de verschillende prijzen voor dissertaties en andere prestaties ook bestaan (volgende editie in het najaar van 2019).

IO ontvangt Human Factors NL
Het symposium vindt dit jaar plaats bij de faculteit Industrieel Ontwerpen van TU Delft en wordt gehost door de sectie Applied Ergonomics and Design in samenwerking met het bestuur van Human Factors NL. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van Human Factors NL, voorafgaand aan het symposium, draagt Erwin Speklé het voorzitterschap over aan universitair hoofddocent Marijke Melles (van de faculteit IO).

• Klik hier voor meer informatie over het programma en om je te registreren. Deelname is gratis.