DRIVE-festival 2018

24 oktober 2018 10:00 t/m 25 oktober 2018 16:00 - Locatie: Natlab Eindhoven - Door: Communication

Tijdens het Design Research & Innovation Festival op 24 en 25 oktober staan de beste onderzoekers en ontwerpers op het podium om jou bij te praten over state-of-the-art onderzoek in de creatieve industrie. Het programma rondom het thema Towards an Inclusive & Innovative Society bestaat uit meer dan veertig sessies. Meerdere IO-medewerkers leveren een bijdrage.

Binnen het thema ligt de focus vooral op de onderzoeken die bijdragen aan het vinden van oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan gezondheid en zorg, de transitie naar een circulaire economie en een inclusieve en innovatieve samenleving.

Let op: als je voor 10 oktober je kaartje koopt, krijg je er gratis een ticket voor de volledige Dutch Design Week bij! Koop hier je tickets.

Naast interactieve presentaties, zijn er dit jaar extra veel workshops en een aantal kleinschalige discussies. Enkele hoogtepunten uit het programma:

Meer weten over DRIVE? Ga naar  www.clicknl.nl/drive. Ga naar ‘programma’ voor het volledige programma, en bekijk onder ‘schedule’ hoe laat en waar je moet zijn.