Wetenschapsdag Science Centre Delft

28 oktober 2018 11:00 t/m 16:00 - Locatie: Science Centre, TU Delft - Door: Communication

Zondag 28 oktober laat het Science Centre Delft de laatste innovaties zien tijdens de Wetenschapsdag. Dit jaar is het thema: The Evolution of Science. Dat houdt in dat je de geschiedenis van de techniek gaat zien, maar ook alle nieuwe ontwikkelingen. Bekijk, bestudeer en leer alles over de laatste ontdekkingen gedaan door de TU Delft en Delftse (techniek)bedrijven. Voor kinderen en volwassenen.

Wat kun je allemaal doen?
Luister naar lezingen en colleges over robotica, genomische voeding en de toekomst van de luchtvaart. Ga daarnaast zelf aan de slag tijdens demonstraties en workshops. De thema's zijn onder andere bruggen ontwerpen en bouwen, computer hacken, en robotica.

Altijd al eens nieuwsgierig geweest naar de geheimen van de TU Delft? Volg dan een van de rondleidingen. Ga bijvoorbeeld naar de Botanische Tuin of The Green Village. Verder kun je op de foto met onderzoekers uit het verleden, maar maak je ook je mooiste selfie in een instagramability-ruimte.

Deze dag beleef je de wereld van Wetenschap & Techniek helemaal gratis. Niet alleen de entree tot het Science Centre Delft is gratis, maar ook deelname aan de workshops, demonstraties, lezingen en de rondleidingen. Zet dus 28 oktober ‘Wetenschapsdag Science Centre Delft' snel in je agenda en ervaar ‘The Evolution of Science’.