Let’s talk diversity!

11 oktober 2018 12:30

Diversity Talks is een reeks gratis evenementen die een platform bieden om diversiteit en inclusie te bespreken en beter te begrijpen.

We zullen aspecten van diversiteit verkennen binnen de context van wetenschap, technologie en onderwijs, evenals het werk dat we hier doen als studenten, personeel en management.

In de eerste presentatie onderzoekt Dr. Aminata Cairo wat het betekent om diversiteit en een inclusieve leeromgeving te omarmen voor een instelling die moet navigeren tussen oude tradities en nieuwe verlangens en doelen. Wat zijn de uitdagingen, en is het echt zo moeilijk? Hoewel we bij de TU Delft vaak op zoek zijn naar praktische oplossingen, hebben we nu een heel andere aanpak nodig. Wat heeft onze gemeenschap nodig? Dit is nog onbekend terrein, maar wij bij de TU Delft zijn niet bang voor een uitdaging. Laten we uitvinden wat dit voor ons betekent!

Je bent van harte uitgenodigd op onze eerste lezing 'Kom naar buiten voor wie we zijn of wie we willen zijn: verkenningen van diversiteit en inclusie' op donderdag 11 oktober 2018, 12.30 uur op de faculteit Bouwkunde in de Berlagezaal. Een introductie zal worden gegeven door Dr. Rob Mudde, vicerector magnificus / vicepresident Onderwijs van de TU Delft. Na de lezing zal de voorzitter van de IAAA (IAAA) Lisa Piccione de 2018 IAWA Scholarship presenteren aan een vrouwelijke BSc- of MSc-student van de faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek.

De toegang is gratis en de lunch wordt verzorgd. Ga voor meer informatie naar de Diversity & Inclusion website.

Deze reeks evenementen wordt mogelijk gemaakt door Studium Generale, DEWIS (Delft Women in Science), True-U (LGBT-netwerk), TU Delft Diversity & Inclusion Office, X TU Delft en de Feministen van de TU Delft. Het volgende evenement vindt plaats op donderdag 29 november over het onderwerp impliciete vooroordelen.