TBM alumni lustrum event: 25 jaar Techniek, Bestuur & Management

07 juni 2018 17:30 t/m 21:30 - Locatie: TU Delft - Faculteit Techniek, Bestuur en Management - Jaffalaan 5 Delft - Door: Webredactie

Op 7 juni organiseert Arachnion een alumni event dat in het teken van het 25 jarig lustrum van de faculteit. Vanaf 17u30 zijn alumni welkom voor borrel en diner. Decaan Hans Wamelink zal de alumni verwelkomen en het ontwerp voor de alumni ‘cloud of fame’ onthullen. Dit kunstwerk is speciaal ter gelegenheid van het 25 jarig lustrum ontworpen, en zal de namen van alle TBM alumni verenigen.

Vanaf 19u zullen diverse wetenschappers TBM alumni bijpraten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Artificial Intelligence & Ethics. Associate professor Virginia Dignum, boardmember van het Delft Design for Values Institute gaat in op de ethiek van autonome systemen. TBM alumnus professor Caspar Chorus vertelt over zijn onderzoek naar het morele keuzegedrag van artificial intelligence. De avond wordt afgesloten met een borrel in het TB cafe.

17.30 - 19.00     Borrel en diner - Welkom door decaan Hans Wamelink
19.00 - 19.30     Associate Professor Virginia Dignum: Ethics of Autonomous Systems
19.30 - 20.00     Professor Caspar Chorus: Moral Choice Behaviour in Artificial Intelligence
20.00 - 21.30     Borrel TB Cafe

TU Delft for Life | Xperience Day

Het lustrum event is onderdeel van TU Delft for Life | Xperience Day. Naast facultaire programma’s in de avond, zijn alumni van harte welkom vanaf 12:00 uur op de TU Delft campus.

Het programma, dat u zelf kunt samenstellen, bestaat uit diverse Thema Tours waarin u de laatste ontwikkelingen van de TU Delft kunt ervaren op verschillende gebieden zoals Water - Watertechnologie wereldwijd, Ondernemerschap - YES!Delft of Innovatief onderwijs - Teaching Lab.

Tijdens een centraal samenzijn zal Prof.dr.ir. Tim van der Hagen, Rector Magnificus en voorzitter College van Bestuur de TU Delft ambitie van Excellence, Impact en Community toelichten en zal de Alumnus van het Jaar 2018 het podium betreden.

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie en aanmelden (ook voor het TBM lustrum event) op de website: www.alumni.tudelft.nl/ifot.