Alumni Event Natuurkunde – VVTP

17 februari 2018 16:00 t/m 20:00

Op zaterdag 17 februari 2018 wordt er voor alle alumni Technische Natuurkunde en Applied Physics van de TU Delft een alumnidag op de faculteit Technische Natuurwetenschappen (gebouw 22) georganiseerd. In samenwerking met de faculteit organiseert de VvTP, de studievereniging voor Technische Natuurkunde, ter ere van haar lustrum dit evenement.

Het programma zal na de inloop met koffie en thee beginnen met een centraal welkom van de decaan, prof. dr. ir. Lucas van Vliet en aansluitend een korte natuurkundige lezing door prof. dr. Ronald Hanson over de recente ontwikkelingen in zijn onderzoeksgroep. Vervolgens is er de keuze om deel te nemen aan een rondleiding door o.a. het nieuwe Van Leeuwenhoek Laboratory for Advanced Imaging Research (VLLAIR) en wordt uitgebreid de ruimte geboden oude studievrienden te ontmoeten, of een praatje te maken bij uw oude afstudeergroep bij de borrel, waar elke onderzoeksgroep een eigen plekje heeft en genoten kan worden van een hapje en een drankje.

We vragen voor de organisatie van de alumnidag een bijdrage van 8 euro van alle deelnemers. Ik nodig u van harte uit voor de alumnidag en hoop u te zien op 17 februari!

Indien u nu benieuwd bent wie er nog meer aanwezig is bij de alumnidag, is er de mogelijkheid te zien wie er al aangemeld is en uit welk aankomstjaar zij zijn. Inschrijven kan via onderstaande link:

www.tudelftforlife.nl