Entrepreneurship Day Delft van YES!Delft Students

28 februari 2018 17:00 t/m 19:00

YES!Delft Students organiseert op 28 februari 2018 voor de achtste keer de jaarlijkse Entrepreneurship Day Delft in de aula van de TU Delft. Het evenement begint om 17:00 uur en bestaat uit een zogenoemde startup playground, een symposium en een champagne borrel. Reserveer nu alvast je GRATIS kaartje via http://entrepreneurshipdaydelft.nl/register/

De Entrepreneurship Day Delft begint op de startup playground, waar jij kennis kan maken met de startups van YES!Delft en innovatieve producten. Kort daarna zal het symposium beginnen; een fantastische show met verschillende ondernemers die vertellen over het oprichten van hun bedrijf. Dit jaar zullen Lotte Leufkens (co-founder Cloudcuddle), Julian Jagtenberg (co-founder Somnox), Marnix Broer (co-founder Studeersnel) en Michiel Muller (co-founder PicNic) jullie inspireren met hun verhalen op het podium! Om het evenement compleet te maken zal er een champagneborrel plaatsvinden!  

Over YES!Delft Students

Stichting YES!Delft Students is officieel opgericht op 27 april 2010 op initiatief van tech-incubator YES!Delft. Zij heeft als doel studenten van de TU Delft in aanraking te brengen met ondernemerschap. De stichting wordt geleid door een jaarlijks wisselend voltijd bestuur van vijf studenten van de TU Delft.

Op de TU Delft wordt enorm veel kennis gegenereerd en om al deze nieuwe uitvindingen naar de praktijk te vertalen zijn er startups nodig. YES!Delft Students inspireert ondernemende studenten door middel van het organiseren van evenementen en door het begeleidingen van studentondernemers.