1-2-Startup Weekend van YES!Delft Students

22 mei 2018 13:51

Op 8, 9, 10 juni 2018 organiseert YES!Delft Students het 1-2-Startup Weekend. Het 1-2-Startup Weekend is een driedaags programma waarin studenten die geïnteresseerd zijn in het opstarten van hun eigen bedrijf, alles leren over het opzetten van een eigen startup. Gedurende het 1-2-Startup Weekend leren de deelnemers hoe ideeën te valideren, te pitchen, markten te identificeren, investeringen binnen te halen en veel meer.
Het programma bestaat uit workshops, inspirerende lezingen en studiesessies waarin deelnemers in teams met experts kunnen werken aan hun business plan. Aan het eind van het weekend zullen de teams hun business plan moeten verkopen aan een jury met een pitch, waarbij het beste team €500 wint!

Het 1-2-Startup Weekend start vrijdag 8 juni om 12 uur en eindigt zondagmiddag met een borrel. Eten en drinken wordt verzorgd en deelnemers kunnen slapen in het YES!Delft gebouw (Molengraaffsingel 12-14).

Er zullen teams gevormd worden gedurende Your Idea, het pre-event van 1-2-startupweekend. Om deze reden wordt verwacht dat de deelnemers hier aanwezig is tussen 18:00 en 19:00, maar het wordt natuurlijk aangemoedigd om bij het hele evenement te zijn. Er wordt namelijk geleerd hoe je ideeën kan creëren en visualiseren.
Voor meer informatie en de registratielink, zie http://www.yesdelftstudents.nl/1-2-startup-weekend/

Over YES!Delft Students
Stichting YES!Delft Students is officieel opgericht op 27 april 2010 op initiatief van tech-incubator YES!Delft. Zij heeft als doel studenten van de TU Delft in aanraking te brengen met ondernemerschap. De stichting wordt geleid door een jaarlijks wisselend voltijd bestuur van vijf studenten van de TU Delft.

Op de TU Delft wordt enorm veel kennis gegenereerd en om al deze nieuwe uitvindingen naar de praktijk te vertalen zijn er startups nodig. YES!Delft Students inspireert ondernemende studenten door middel van het organiseren van evenementen en door het begeleidingen van studentondernemers.

Molengraaffsingel 12-14
2629 JD Delft