Volvo Ocean Race - Innovation Pavilion

24 juni 2018 13:04 t/m 01 juli 2018 13:04

Acht dagen lang staat de haven van Scheveningen in het teken van zeilen en watersport. Er zijn tal van watersportactiviteiten en wedstrijden en er is volop entertainment. De finish belooft een festijn te worden voor zeilfans en sportliefhebbers, maar ook voor gezinnen.
Graag wil ik je uitnodigen om het Innovation Pavilion te bezoeken. Het TU Delft Sport Engineering Institute is hier nauw bij betrokken en een aantal van uw collega alumni, zoals Lenneke de Voogd  (Sailing Innovation Centre), Sybren Zwetsloot (Otis Insights), Marloes van den Boomgaard en Sanne Poortman (Svasek Hydraulics), en Max Rademacher (Wavedroid) neemt hier deel. Ook kunt u kennis nemen van Kitepower, een TU Delft start up.

In het Innovation Pavilion, dat onderdeel uitmaakt van de Race Village, krijgen toonaangevende start-ups, scale-ups en MKB-bedrijven gedurende de festivalweek, in een maritieme en duurzame omgeving, de gelegenheid hun innovaties te presenteren. Toegang is gratis.
Meer informatie over het Innovation Pavilion vindt u hier.