Falling Walls lab

18 september 2019 15:00 t/m 18:00 - Locatie: Faculteit Bouwkunde, Berlagezalen - Door: Communicatie BK

Op 18 september wordt het eerste Falling Walls lab in Delft georganiseerd. Deelnemers krijgen de kans om hun innovatieve onderzoek, bedrijfsmodel of initiatief in 3 minuten te pitchen. De winnende kandidaten presenteren hun idee tijdens de Falling Walls conferentie in Berlijn op 9 november.

Studenten, ondernemers, jonge onderzoekers en academici uit alle disciplines worden uitgedaagd hun innovatieve idee te presenteren. Welke muren halen zij omver met hun idee? Hoe maken zij een positieve impact op de wetenschap en de samenleving?

Het Falling Walls Lab is een internationaal forum voor de volgende generatie van uitstekende innovators en creatieve denkers. Het doel is om uitzonderlijke idee├źn te promoten en om veelbelovende wetenschappers en ondernemers vanuit alle disciplines op mondiaal niveau te verbinden. Deelnemers krijgen de kans om hun onderzoekswerk, bedrijfsmodel of initiatief te presenteren aan collega's en een hoogwaardige jury bestaande uit experts uit de academische wereld en het bedrijfsleven.

Deelnemen

Dien je idee uiterlijk 12 september 2019 hier in om mee te doen aan het Falling Walls lab Delft. Let op: aanmeldingen dienen een CV, titel, korte omschrijving van probleem en oplossing in het Engels te omvatten.

Meer informatie

Neem bij vragen contact op met Falling Walls lab Delft.

Meer informatie over Falling Walls is hier te vinden.