Symposium: Future Makers Day

19 februari 2019 12:45 t/m 21:15 - Locatie: FACULTEIT BOUWKUNDE, OOSTSERRE EN BERLAGEZALEN - Door: Communicatie BK | Zet in mijn agenda

Op 19 februari 2019 organiseert Stylos het symposium 'Future Makers Day'. Naast verschillende workshops reflecteert Daan Roosegaarde in het avondprogramma op het thema Future Makers.

In het symposium wordt de focus gelegd op de uitdagingen van de toekomst. Vier bedrijven uit verschillende sectoren binnen het werkveld architectuur en gebouwde ruimte geven hun visie op de toekomst. Ieder bedrijf geeft een korte introductie over de uitdagingen in hun eigen discipline. Na de introductielezing geeft ieder bedrijf een workshop van twee uur. Deelnemende studenten gaan samen met een van de bedrijven aan de slag om een oplossing te vinden voor een van de uitdagingen van de toekomst.

Tijdens het avondprogramma zal Daan Roosegaarde reflecteren op het thema 'Future makers' aan de hand van vragen van studenten en hoogleraar Climate Design and Sustainability Andy van den Dobbelsteen. Daan Roosegaarde is een Nederlandse uitvinder, kunstenaar, ontwerper en oprichter van het social design lab Studio Roosegaarde. Met zijn werken, die zich vaak bevinden in de openbare ruimte, zoekt hij de grenzen op tussen kunst en techniek.

Programma

12:45Introductie lezingOostserre
13:45Workshops door RoosRos, INBO, Witteveen+Bos en TANKBerlagezalen
19:30Keynote lezing door Daan RoosegaardeOostserre
Afbeelding: Project Waterlicht op het Museumplein in Amsterdam. © Studio Roosegaarde
/* */