Workshop 'Relaisbeveiliging in de toekomst'

20 februari 2019 09:00 t/m 17:00 - Locatie: Science Centre Delft - Door: Communication EWI

Het TU Delft Power System Protection Centre (PSPC), dat onder leiding van Marjan Popov (van de Electrical Sustainable Energy Groep) staat, organiseert een vervolgworkshop 'Relaisbeveiliging in de toekomst'. De workshop vindt op 20 februari plaats in het Science Centre Delft.

Onze duurzame samenleving is steeds meer afhankelijk van elektriciteit. Omdat er meer duurzame bronnen op het elektriciteitsnet worden aangesloten, is de grote vraag: hoe kan het systeem beschermd en gecontroleerd worden? In de workshop wordt besproken hoe hernieuwbare energiebronnen van invloed zijn op de beveiligingsrelais die, als er bijvoorbeeld sprake van een storing is, het systeem zouden moeten beschermen.

Deskundigen met verschillende achtergronden (nutsbedrijven, fabrikanten, academische wereld) zullen hun licht laten schijnen op de meest recente ontwikkelingen op het gebied van de relaisbeveiliging in distributie- en transmissienetten.

Meer informatie over de presentatoren, de onderwerpen en het registratieproces vind je hier: http://www.aanmelder.nl/tudelft-pspc. Ook kan er altijd contact opgenomen worden met Marjan Popov via mailadres M.Popov@tudelft.nl of telefoonnummer 015 278 86219.