Delft Design for Values Institute Playground met Marina Bos-de Vos

18 april 2019 12:00 t/m 13:30 - Locatie: Wim Crouwelzaal - Door: Communication

Op de aankomende DDvV Institute Playground-bijeenkomst op donderdag 18 april zal een team van IO-onderzoekers, onder leiding van Marina Bos-de Vos, een eerste versie tonen van hun animatie-tutorial. Want hoe ontwerp je voor waardes op een financieel stabiele en professioneel bevredigende manier? En hoe doceer je daarover?

De korte animatiefilm is gebaseerd op de inzichten en de toolkit die voortkwamen uit Marina FuturA-onderzoek en is een van de seed-projecten gefinancieerd door het Design for Values Institute. Het team zal na de vertoning ook een korte workshop geven, gefocust op hoe (creatieve) professionals spanningen kunnen identificeren en daarmee kunnen omgaan, als ze ontwerpen voor waardes in een zakelijke context.

• Klik hier voor meer informatie en om je te registreren

Nick Sturkenboom

Marc de Kool

Communicatieadviseur