IO-bijdragen aan conferentie ThingsCon 2019: ‘Shape the responsible IoT’

12 december 2019 09:00 t/m 13 december 2019 17:00 - Locatie: Het Nieuwe Instituut, Rotterdam - Door: Communication

ThingsCon is een conferentie over het verantwoordelijke Internet of Things (IoT) en meer. De conferentie vindt plaats op 12 en 13 december in Rotterdam. In deze editie ligt de nadruk op het beoordelen van wat er dit jaar is gebeurd en hoe de (nabije) toekomst ten goede vormgegeven kan worden.

Verschillende medewerkers van de faculteit IO leveren een bijdrage aan deze conferentie, die onder andere door visiting prof. Iskander Smit van IO georganiseerd wordt op 12 en 13 december. Je kunt je nog aanmelden.

Bijdragen van IO

Er is ook een special studentenprogramma met een masterclass en Talent Award, waar onder andere IO-studenten aan kunnen deelnemen – ThingsCon for students.