Tentoonstelling minor People in Transit

31 januari 2019 09:00 t/m 15 februari 2019 17:00 - Locatie: hal IO - Door: Communication

Vanaf donderdag 31 januari tonen studententeams van de eerste editie van de minor People in Transit hun werk in de hal van IO. De teams ontwierpen als eerste mobiliteitssystemen voor zes steden: Kinshasha, Bogotá, Toronto, St. Petersburg, Hong Kong en Bangalore. Hierna ontwierp elk individueel teamlid één van de voertuigen voor dit mobiliteitssysteem.

De tentoonstelling zal er twee weken staan, maar alleen op donderdag 31 januari zullen studenten hun ontwerpen ook presenteren aan de hand van hun eigen Readers.

De People in Transit-minor, een evolutie van de Automotive Design-minor, is toegankelijk voor studenten van de ontwerpende TU Delft-faculteiten: Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek, Bouwkunde, Werktuigbouwkunde en Industrieel Ontwerpen.