De evolutie van het DNA van IO gedurende 25 jaar

17 juni 2019 16:30 t/m 18:00 - Locatie: IDE Arena - Door: Communication

Ter gelegenheid van 25 jaar werkzaam zijn bij IO - helft van haar bestaan - geeft Frido Smulders een presentatie over de evolutie van het IO-domein vanuit twee perspectieven: Van binnen naar buiten en van buiten naar binnen. Dit rond de vraag: in hoeverre past het DNA van IO bij de huidige wereld? Frido houdt zijn praatje maandag 17 juni om 16:30 in IDE Arena.

Na een carrière als innovation management consultant is Frido Smulders vlak voor het 25-jarig bestaan van de faculteit als universitair docent begonnen bij de sectie Management en Organisatie in de afdeling Bedrijfskunde, nu Product Innovatie Management. Gedurende die periode heeft Frido aan de meeste processen binnen IO zijn bijdrage geleverd. Variërend van het ontwikkelen van vakken, didactiek en onderwijsprogramma’s tot bijdragen aan onderzoek-/onderwijsvisitaties, valorisatieprocessen en onderzoeksprojecten. Zijn intensieve samenwerking met de industrie in onderwijs en onderzoek hebben voor een belangrijk deel bijgedragen aan de verdieping van theoretische inzichten rond design, innovatie en ondernemerschap. 

Frido wil graag de evolutie van het DNA van IO, die dit jaar 50 jaar bestaat, over de afgelopen 25 jaar met je delen en verkennen hoe dit past bij de huidige ontwikkelingen in de industrie.