Library XXL

29 maart 2019 08:00 t/m 19 april 2019 02:00 - Locatie: TU Delft Library

Succes met je tentamens!
Van 29 maart tot en met 19 april is de Library extra lang open vanwege de tentamens. De openingstijden zijn dan 08.00 – 02.00 uur. Ook zijn er in die periode extra studieruimtes beschikbaar in de ‘pionierskamers’ beneden’, zoals de Steve Jobs. Kijk via Mapiq waar deze ruimte zich bevindt (reserveren is niet nodig)

Sssttt
Tijdens de tentamenperiode is de hele Library een stiltezone.

Wiskunde en Mechanica helpdesk
Tijdens de Library XXL weken is de Wiskunde en Mechanica helpdesk geopend van 13.00 tot 17.00 uur. De helpdesk is open op deze dagen.

‘Break Basket’
Pauze nodig tijdens het studeren? Gebruik de ‘Break Basket’ en neem een welverdiende pauze van 60 minuten. Hoe het werkt? Plaats je (niet waardevolle) spullen in het mandje en zet de parkeerschijf op je vertrektijd. Na 60 minuten kom je terug en de studieplek is weer voor jou. Kom je later terug, dan kunnen we je plek weggeven aan een andere student. Zo helpen we elkaar om prettig te studeren in de Library.

Wifi kwaliteit in de kegel Hoe ervaar jij de Wifi kwaliteit in de kegel? Laat het ons weten tijdens de XXL periode. Dit gaat heel makkelijk. Scan de QR code op de posters in de ruimte waar jij studeert, kies de optie die voor jou van toepassing is en verstuur direct je feedback.