TU Delft for Life | Xperience Day

04 juni 2019 00:00 - Door: Universiteitsfonds Delft

Beleef wat er allemaal gebeurt aan de universiteit tijdens de TU Delft for Life | Xperience Day op dinsdag 4 juni. Deze dag wordt speciaal voor TU Delft alumni en de relaties van het Universiteitsfonds Delft georganiseerd.

Het programma bestaat uit drie delen: verdiepende tours naar verschillende locaties op de campus, een plenaire sessie en een aantal interessante mini-masterclasses. We zitten nog volop in de voorbereidingen, maar graag lichten we al een tipje van de sluier op.

Get involved

De middag staat geheel in het teken van betrokkenheid. Zo krijgt u de mogelijkheid om via verschillende verdiepende tours onze inspirerende fieldlabs, laboratoria en onderzoekscentra te ontdekken. Denk hierbij aan een bezoek aan The Green Village, Dream Hall, het nieuwe RoboHouse of de VR-zone. Uiteraard sluiten de betrokken wetenschappers aan om u meer te vertellen over hun innovatief onderzoek en om al uw vragen te beantwoorden. We laten u tijdens de tour graag de mogelijkheden tot betrokkenheid zien bij het onderzoek waar u interesse voor heeft.

TU Delft for Life

Tijdens de plenaire sessie zult u kennismaken met een selectie uit de laatste ‘hot topics’ binnen de TU Delft. Deze worden onder meer gepresenteerd door Prof.dr.ir. Tim van der Hagen, Rector Magnificus/Voorzitter CvB, en Dr.ir. Dennis Schaart, fysicus en lid R&D programmaraad, Holland PTC. Dit onlangs geopende poliklinisch centrum, gevestigd op de campus van de TU Delft, behandelt patiënten met protonentherapie: een voor Nederland nieuwe vorm van radiotherapie tegen kanker. Daarnaast wordt de prestigieuze prijs Alumnus van het Jaar 2019 uitgereikt.

Broaden your knowledge

In de avond kunt u uw kennis verrijken via speciale mini-masterclasses over urgente vraagstukken binnen diverse vakgebieden. Deze masterclasses staan geheel in het teken van Lifelong Learning, met onderwerpen zoals: energie, klimaat en delta’s, infrastructuur en mobiliteit. Zo heeft u achteraf de mogelijkheid om uw kennis online verder te verrijken.

Homebase

Gedurende de dag kunt u op ieder moment terecht op de speciaal ingerichte Homebase, in de Aula van de TU Delft. Dit is dè locatie om te netwerken, even bij te praten met oud-studiegenoten of om onder het genot van een drankje een rust momentje te pakken. Daarnaast wordt er op deze locatie ook het diner en de afsluitende borrel georganiseerd.

U ontvangt eind april 2019 de uitnodiging voor deze bijzondere dag. In de tussentijd kan u hier meer informatie over het programma vinden: alumni.tudelft.nl/xperienceday. We hopen u van harte te mogen verwelkomen op deze inspirerende dag!