[AFGELAST] Alumni Backstage Tours: The Green Village

07 april 2020 16:00 - Locatie: Campus TU Delft

Helaas zijn we genoodzaakt om de Alumni Backstage Tour op 7 april a.s. af te gelasten.
Bij vragen kan je ons bereiken via email: alumnirelations@tudelft.nl.

Ook dit jaar biedt de TU Delft speciaal voor haar alumni tours op de campus aan. Een goede manier om, naast het herleven van je studententijd, up-to-date te blijven van wat er tegenwoordig allemaal speelt op de TU. We nodigen je uit om een kijkje achter de schermen te nemen. Bezoek the D:Dream Hall, waar technische studentendromen werkelijkheid worden. Bezoek het fieldlab The Green Village, waar tal van projecten hun duurzame innovatie in real life testen. Of laat je bijpraten over de stand van zaken op het gebied van VR in de VR Zone.

The Green Village

The Green Village helpt duurzame innovatieve idee├źn te versnellen en groeien. Een platform dat innovaties op grote schaal toepast en iedereen betrekt die erbij betrokken moet zijn. Duurzame toepassingen voor de bouw, bestrating, energie en transport komen samen op dit terrein.

Dinsdag 7 april 16.00 uur - 18.30 uur

Deelname kost 10,-