Alumni Backstage Tours: D:DREAM Hall

05 maart 2020 16:30 - Locatie: Campus TU Delft

Ook dit jaar biedt de TU Delft speciaal voor haar alumni tours op de campus aan. Een goede manier om, naast het herleven van je studententijd, up-to-date te blijven van wat er tegenwoordig allemaal speelt op de TU. We nodigen je uit om een kijkje achter de schermen te nemen. Bezoek the D:DREAM Hall, waar technische studentendromen werkelijkheid worden. Bezoek het fieldlab The Green Village, waar tal van projecten hun duurzame innovatie in real life testen. Of laat je bijpraten over de stand van zaken op het gebied van VR in de VR Zone.

D:DREAM Hall

Stap terug in je studentenleven en kijk hoe jonge ingenieurs hun dromen werkelijkheid maken in de D:DREAM Hall. In deze hal werken de dreamteams van studenten aan hun uitdaging. Van design tot aan het teammanagement, van zonne-auto tot aan exoskeleton Project March: hier ontdek je alle ins en outs.

Donderdag 5 maart 16.30 uur - 18.30 uur

Deelname kost 10,-