BauHow5 talk: Opnieuw nadenken over architectuuronderwijs

22 juni 2020 19:30 - Locatie: UNIVERSITY OF MÜNCHEN ONLINE - Door: Communication BK

In deze BauHow5 talk zullen internationale en nationale experts discussiëren over de culturele rol van de universiteit en de positie en ervaringen van bekende internationale ontwerpbureaus.

Corona heeft ons gedwongen om opnieuw na te denken over architectuuronderwijs. Nieuwe formatten zijn ontwikkeld. Het lijkt alsof dit een culturele verschuiving in onderwijs teweeg kan brengen, met potentiële implicaties voor de architectuurpraktijk. Wat zijn de kansen die zo'n culturele verschuiving meebrengt?

Thomas Auer discussieert over dit onderwerp in een digitale paneldiscussie met Ulrich Knaack en Marcel Bilow (BK Bouwkunde TU Delft), Murray Fraser (University College London), Philippe Block (ETH Zürich) en Morten Lund (Chalmers University).

Registreer hier om aan het evenement deel te nemen.