Mastervoorlichting Bouwkunde

19 maart 2020 16:00 t/m 18:45 - Locatie: Faculteit Bouwkunde, Oostserre - Door: Communication BK

Weet jij al welke rol je in de toekomst wil gaan spelen in het bouwkundige vakgebied? Om dit te onderzoeken kun je je het beste op tijd oriënteren. Als je weet welke richting je op wil gaan, helpt dit bij het slim kiezen van je minor en je master. Daarom organiseren we op donderdag 19 maart de mastervoorlichting in de Oostserre voor alle bachelorstudenten van Bouwkunde.

Pitches

Tijdens dit event worden korte pitches gegeven door de verschillende master(tracks). Zo krijg je een goed beeld van de verschillen en overeenkomsten. Hierin komt ook naar voren welke rol jij later in het vakgebied inneemt als je kiest voor een bepaalde richting. Ook wordt er een koppeling gemaakt met je huidige bachelorvakken: welke bachelorvakken of minoren geven een goed beeld van een bepaalde masterrichting? Zo kun je nu al kijken hoe jij jouw vrije deel in de bachelor goed kunt inrichten om daar in je master profijt van te hebben.

Dit event is uitsluitend voor 1e, 2e en 3e jaars Bachelorstudenten Bouwkunde.

Stereotypen

Onder leiding van Thijs Asselbergs wordt een debat gehouden tussen de mastercoördinatoren over de verwachtingen en vooroordelen die bestaan over de master(tracks). Klopt het beeld dat je hebt van de master? Zijn het vooroordelen of is het waar? Na het debat is er voldoende tijd om met de coördinator en een student verder te praten op de informatiemarkt.

Programma

16.00 – 16.40Korte pitches van alle master(tracks)
16.45 – 18.15Debat onder leiding van Thijs Asselbergs
18.15 – 18.45Informatiemarkt


De volgende Master(tracks) zijn aanwezig:

  • Architecture
  • Building Technology
  • Landscape Architecture
  • Management in the Built Environment
  • Urbanism
  • Geomatics for the Built Environment
  • Metropolitan Analysis, Design and Engineering (MADE)