Informatiebijeenkomst Schenken en Nalaten

06 mei 2021 13:11 t/m 23:11 | Zet in mijn agenda

Op donderdag 6 mei van 12.00 tot 13.00uur organiseert het Universiteitsfonds Delft een informatiebijeenkomst over schenken, nalaten en erfrecht. Misschien heeft u wel eens overwogen om een goed doel in uw testament op te nemen, wilt u graag weten wat hier voor nodig is en waar u rekening mee moet houden. Bij het Universiteitsfonds krijgen wij hier regelmatig vragen over. Wat zijn precies de mogelijkheden, wat komt er allemaal bij kijken wanneer je een testament gaat opstellen?

Na een succesvolle online bijeenkomst in het afgelopen najaar hebben wij besloten opnieuw een online sessie te organiseren op donderdag 6 mei van 12.00 tot 13.00 uur. Wij organiseren de bijeenkomst in samenwerking met notariskantoor Van de Oudeweetering uit Oegstgeest. Kandidaat-notaris Remco van den Berg zal daarin praktische informatie geven over erfrecht en testament. Er is ook ruim gelegenheid tot vragen stellen. Deze kunnen desgewenst al van tevoren worden ingediend.

U bent van harte welkom!
U kunt zich aanmelden door contact op te nemen met Machteld von Oven, adviseur Schenken en Nalaten, via m.w.vonoven@tudelft.nl of 06 81060919.