Lancering: BlendEd Platform

22 september 2022 16:00 t/m 19:00 - Locatie: Berlagezalen - Door: Communicatie BK | Zet in mijn agenda

Op 22 september vindt de lancering van het BlendEd Platform plaats. Het BlendEd Platform bestaat uit educatieve video’s over een verscheidenheid aan onderwerpen, van stedelijke ontwikkeling tot sociaalwetenschappelijke vraagstukken en ontwerp/planningsopgaven.

Het project is een samenwerking tussen de faculteit Bouwkunde van de TU Delft (BK) en het Institute for Housing and Urban Studies (IHS) van de Erasmus Universiteit Rotterdam. BlendEd is het startpunt voor nieuwe interdisciplinaire lessen, modules en cursussen in samenwerking met beide instellingen.

Het streeft naar het bevorderen van doorlopende en het vinden van nieuwe gezamenlijke onderwijs initiatieven tussen de twee instellingen, volgens de principes van Blended Learning.

Op 22 september wordt het BlendEd platform feestelijk gelanceerd door het projectteam en alle docenten die hebben bijgedragen aan de video’s. Iedereen die betrokken is bij de onderwijsprogramma's van de TU Delft, IHS of een andere universiteit is van harte uitgenodigd om mee te doen.

Aanmelden

Je kan je aanmelden door een e-mail te sturen naar de projectcoördinator Marije Peute.

/* */