Living Architecture - Workshop Exhibit

11 november 2022 16:00 t/m 18:00 - Locatie: Science Centre Delft | Zet in mijn agenda

In samenwerking met het Science Centre Delft hebben studenten van de minor Interactive Environments deelgenomen aan een workshop van een week (7-11 november) onder leiding van Philip Beesley en mensen van zijn Living Architecture Studio

Beesley's studio heeft veel ervaring met het maken van grootschalige interactieve omgevingen. En deze keer proberen ze iets nieuws in het Science Centre Delft. Ze hebben plannen om daar kunstwerken te installeren met een open digitale interface, die ze een proefbank noemen. U kunt hier meer te weten komen over hun plannen.

Geïnspireerd hierdoor zullen de projecten van de minor Interactive Environments het potentieel van deze installatie gebruiken om een ecosysteem te ontwerpen dat verkent hoe de toekomst van interactieve tentoonstellingen in het Science Centre Delft eruit zou kunnen zien. 

Benieuwd naar wat onze studenten hebben ontwikkeld? Je bent uitgenodigd om hun werk te verkennen op vrijdag 11 november van 16:00 - 18:00 uur in het nieuwe Science Centre (Van der Burghweg 1, Delft). De eindresultaten van de studenten zijn samen met het kunstwerk ook nog te bezichtigen tijdens Highlight Delft 16 tot 18 Februari.

 

Hier is een voorbeeld van een workshop samenwerking uit 2018: