TU Delft Female Leaders Day

05 oktober 2023 15:30 t/m 19:00 - Locatie: TU Delft | Dreamhall - Door: Alumnirelaties & Universiteitsfonds | Zet in mijn agenda

Als vrouwelijke ingenieurs zijn we trots op de impact van TU Delft. En met elkaar kunnen we nog veel meer! Wist je dat 31% van de 28.000 TU Delft studenten vrouwen zijn? Wij willen deze female future engineers helpen hun dromen waar te maken. En wij, als Female Leaders, kunnen ook van hen leren, bijvoorbeeld om innovatie in onze organisaties en bedrijven aan te jagen. Samen kunnen we de impact van TU Delft nog groter maken!

Op 5 oktober willen we samen een Delft Female Impact Community oprichten met de missie om vrouwelijke Delftse studenten en alumni zo goed mogelijk toe te rusten voor de samenleving op het gebied van leiderschap en ondernemerschap. Daarnaast wordt het Delft Female Impact Fund gelanceerd.

We zien veel kansen om samen meer impact te maken. Laten we als TU Delft alumnae deze beweging in gang zetten.

Programma

15:30 uur

Inloop

    

16:00 uur

Welkom en introductie Delft Female Impact Community door Karin Sluis, voorzitter en Didi te Gussinklo Ohmann, bestuurslid Universiteitsfonds Delft.

Dr. Dimphna Meijer vertelt over haar onderzoeksprogramma ‘Hersenonderzoek versnellen met nanobrein’ aan TU Delft.

          

Dromen die werkelijkheid worden: rondleiding in de Dream Hall met presentaties van internationaal concurrerende Dreamteams zoals de Ecorunner.

        

Drs. Marien van der Meer, Vice President Operations / lid College van Bestuur TU Delft, over de toekomstplannen en de uitdagingen van TU Delft.

          

Lancering Delft Female Impact Community en het Delft Female Impact Fund met dank aan alumnae Floor van Wingerden, Mira Huussen, Femke Markus en Elsemiek Meijs

          

18:15 uur

Drinks & Bites

          

19:15 uur

Afsluiting

          

Programma is in het Nederlands

Kom ook en doe mee!


Ben je alumna van TU Delft en wil je samen meer impact te maken? 

Meld je snel aan, want er is een gelimiteerd aantal plaatsen.

 

Locatie

TU Delft | Dreamhall

Stevinweg 4
2628 CN Delft