Concert Noanna Garden Tour

13 mei 2023 14:00 t/m 15:00 | Zet in mijn agenda

Over Noanna

Noanna is een opkomende ukulele artiest en coach die actief bouwt aan een ukulele community. Als zangeres schrijft ze haar eigen nummers en brengt ze met haar heldere stem en 4-snarig instrumentje een flinke dosis vrolijkheid voor haar luisteraars. 

Met haar muziek wil Noanna mensen vooral laten genieten. Wat is het mooi als mensen helemaal opgeladen worden door de muziek. Ze hoopt daarnaast dat haar luisteraars herkenning vinden in haar teksten, aangemoedigd worden te blijven dromen én deze na gaan jagen. 

Zelf jaagt ze ook haar dromen na. Uit ervaring weet ze dat dit niet altijd eenvoudig is. Toen ze in oktober 2017 in een burn-out kwam leerde ze door een proces zelfveroordeling los te laten en onvoorwaardelijk liefde te omarmen. Zingen en songwriting werd haar medicijn en nu mag ze anderen met haar ukulele inspireren. 

In juni 2018 studeerde ze af aan het Universal Voice Instituut van Alberto ter Doest. Als Master Teacher geeft ze nu zangles aan haar ukulele community. Deze werd begin 2021 opgericht. Het mooiste van de ukulele is dat het mensen verbindt. Iedereen kan ukulele leren spelen. Noanna deelt haar muzikale vaardigheden dan ook graag met de ukulele community in Nederland (en daar voorbij). 

Naast haar muzikale ervaring deelt ze ook graag haar inzichten als N.A.C. Lifecoach.  Afgestudeerd aan de  Health Balance Group van Marcel Sanders heeft ze hiervoor een nieuw concept ontwikkeld genaamd: “Healing Gardens”. Vanuit dit concept helpt Noanna graag vrouwen van “Stresskippie” naar “Geluksvogeltje”.  

In dit voorjaar komen er een reeks nieuwe nummers uit waar naast Noanna ook Martin Verdonk  (Percussionist voor Prince, Donna Summer, Lionel Richie, Ilse Delange, Nick & Simon, Doe Maar en nog vele bekende artiesten meer) en bassist Daniël van der Molen (bekend van o.a. Ruth Jacott en Marco Borsato) te horen zijn.