Meet, Greet & Info pizza-avond - TU Delft Lerarenopleiding

05 oktober 2023 18:00 t/m 20:00 - Locatie: Pulse, Break out room, 2e verdieping (Landbergstraat 19, 2628 CE Delft) - Door: Communication TNW | Zet in mijn agenda

Op de Dag van de Leraar, 5 oktober 2023, vindt de Meet, Greet & Info avond van de TU Delft Lerarenopleiding plaats. Aanmelden kan hier.

Ben jij enthousiast over het begeleiden van (sport)teams, heb je misschien ervaring als mentor, of vind je voldoening in het geven van bijles aan scholieren? Dan zou je je verder kunnen professionaliseren met de Lerarenopleiding aan de TU Delft. Of je nu deze master combineert met je huidige studie of als een zelfstandig traject kiest, de kennis en vaardigheden die je hier opdoet, zullen van onschatbare waarde zijn.

Ben je nieuwsgierig of je in aanmerking komt voor de Lerarenopleiding en naar de mogelijkheden om jouw onderwijsvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Meld je dan aan voor ons evenement op donderdag 5 oktober 2023. Tussen 18.00 uur en 20.00 uur bieden we inzicht in hoe onze Lerarenopleiding kan bijdragen aan jouw professionele groei. We zorgen ook voor pizza’s en drinken.

Om ervoor te zorgen dat je het beste uit de opleiding kunt halen, is het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op deze bijzondere avond.

Tot dan,

Hanno van Keulen
Opleidingsdirecteur TU Delft Lerarenopleiding

Programma

  • Verken de mogelijkheden van de opleiding met Hanno van Keulen, onze opleidingsdirecteur
  • Maak kennis met onze studieadviseur en ontvang persoonlijk advies indien gewenst
  • Ontmoet studenten en afgestudeerden van de opleiding
  • Geniet van de pizza’s