Verenigen, ontsteken, verkennen: Samen bouwen aan een veerkrachtige toekomst tijdens de Generation Delta conferentie

30 november 2023 12:00 t/m 18:00 - Locatie: Fruitvis, Marconistraat 4, 2611AL Rotterdam, Nederland | Zet in mijn agenda

Een stijgende zeespiegel, een groeiende welvaartskloof en de noodzaak van energietransitie - uitdagingen die te groot zijn voor Ć©Ć©n generatie alleen. Wat als verschillende generaties, in plaats van simpelweg het stokje door te geven, juist nu hun unieke krachten bundelen? Bij Resilient Delta geloven we in de kracht van samenwerking tussen verschillende disciplines en generaties om duurzame verandering tot stand te brengen. Tijdens de Generation Delta conferentie voegen we de kennis van doorgewinterde experts met de frisse perspectieven van de volgende generatie changemakers. Samen werken we aan het vormgeven van een gezamenlijk erfgoed van veerkracht.

Tijdens de conferentie leiden bestsellerauteur Ruud Veltenaar en klimaatactiviste Aniek Moonen je door het programma. Hun missie? Om ervoor te zorgen dat je nieuwe gezichtspunten ontdekt en inzichten opdoet die aansluiten bij jouw unieke persoonlijke en professionele reis.

De middagworkshops zijn ontworpen om verschillende generaties samen te brengen, waarbij elke deelnemer unieke perspectieven, expertise en achtergronden inbrengt. Of je nu al jaren deel uitmaakt van de Resilient Delta-gemeenschap of geĆÆntrigeerd bent door onze nieuwe gezamenlijke aanpak, er is een workshop speciaal voor jou!

Ontdek ons uitgebreide netwerk van academici, ambtenaren, internationale bedrijven en externe partners tijdens de openingslunch en sociale mixer - dit kan jouw kans zijn om iemand te ontmoeten met wie je kunt samenwerken en die de impact van jouw inspanningen kan vergroten. Tussen de serieuze discussies door kun je lachen met Club Haug Comedian Alina Sharipova. We sluiten de dag af met een muzikaal optreden van de Rotterdamse singer-songwriter Nana M. Rose.

Bezoek onze conferenctie webpage voor meer informatie en registreer hier om je plek tussen thought leaders, change-makers, en visionairs veilig te stellen.
Wil je op de hoogte blijven van alles wat met Resilient Delta, volg ons op LinkedIn en Twitter.

Programma

12.00 - 13.00: Netwerk Lunch - Ontmoet mensen in de Resilient Delta Community die dezelfde passie voor positieve verandering delen.

13.00 - 14.00: Openingsconferentie door klimaatactiviste Aniek Moonen en bestsellerauteur Ruud Veltenaar

14.15 - 16.00: Workshops "Samen vormgeven aan een veerkrachtige toekomst".

 • Workshop: Word een convergentiekampioen
  Als je nieuw bent bij Resilient Delta en wilt verkennen van hoe we traditionele grenzen doorbreken, dan is deze workshop jouw startpunt! Doe mee en ontdek wat onze "transdisciplinaire" manier van werken inhoudt, hoe je deel kunt uitmaken van onze beweging en welke spannende carriĆØrevooruitzichten dit opent. Laat deze workshop je eerste stap zijn naar een toekomst vol samenwerkingsmogelijkheden.
 • Workshop: Smeed de toekomst - CreĆ«er je convergentieconsortium
  Als de term "transdisciplinair" je bekend in de oren klinkt, na een project of twee, is deze workshop speciaal voor jou. Krijg praktische tips, hulpmiddelen en hoor persoonlijke verhalen die je zullen inspireren om je eigen projecten op te zetten met experts uit verschillende vakgebieden. Klaar om je vaardigheden te verbeteren en je passie voor samenwerking om te zetten in een concrete, impactvolle onderneming?
 • Workshop: Schrijf mee aan een convergente toekomst
  Maak je al deel uit van een convergentieconsortium en ben je hongerig naar meer? Deze workshop is jouw uitnodiging om samen met ons te onderzoeken hoe we een grotere en blijvende impact kunnen hebben op de samenleving. Kom met ons brainstormen, deel wat goed werkt en help het creƫren van plannen voor een positieve maatschappelijke toekomst.

16.00 - 16.45: Paneldiscussie "Rotterdam van de toekomstā€

16.45 - 17.15: Feestelijke afsluiting

 • Slotwoord door directeuren Hans de Voogd en Arjan van Timmeren
 • Comedyset Alina Sharipova - Club Haug

17.15 - 18.00: Social mixer, interactieve innovatiemarkt en optreden Rotterdamse singer-songwriter Nana M. Rose

Aniek Moonen
Ruud Veltenaar
Alina Sharipova
Nana M Rose