Informatiebijeenkomst Schenken en Nalaten

26 februari 2024 11:00 t/m 14:00 - Door: Universiteitsfonds Delft | Zet in mijn agenda

Bij TU Delft gaan we wereldwijde uitdagingen aan die iedereen persoonlijk raken; het klimaat, de energietransitie, de groei van steden, de digitale samenleving en gezondheid. We werken vol ambitie aan positieve verandering door onderzoek, onderwijs en innovatie van wereldklasse. Of het nu gaat om duurzame luchtvaart, schoon water of de toekomst van het internet.

Nalaten aan de wetenschap biedt u een kans om een nieuwe generatie gedreven Delftse talenten te ondersteunen. Door na te laten aan TU Delft of al te schenken bij leven draagt u bij aan oplossingen voor een leefbare wereld.

Maandag 26 februari 2024


Voor iedereen die overweegt te geven of na te laten aan TU Delft organiseert Universiteitsfonds Delft op maandag 26 februari 2024 van 11:00 tot 14:00 uur (tijden onder voorbehoud) een informatiebijeenkomst over fiscaal vriendelijk schenken, nalaten en erfrecht in de TU Delft Library. Voor lunch wordt gezorgd.

Tijdens deze bijeenkomst beantwoordt notaris mr. Mariëlle Lindeboom vragen en vertelt zij meer over de noodzaak van een actueel testament en levenstestament. Mr. Mariëlle Lindeboom is werkzaam bij Zwart & Partners Notarissen en gespecialiseerd in familierecht.

Mr. Mariëlle Lindeboom

Aanmelden


U kunt zich aanmelden bij Machteld von Oven, adviseur Schenken en Nalaten, via m.w.vonoven@tudelft.nl.
 

Introducé


Wilt u uw partner of een andere introducé meenemen, dan is deze van harte welkom. Geef tijdens uw aanmelding de naam en het e-mailadres van uw introducé op, zodat wij diegene ook een uitnodiging kunnen sturen. 

Brochure aanvragen


U kunt een gratis brochure met informatie over schenken en nalaten aan TU Delft aanvragen. Nadat u het formulier heeft ingevuld, krijgt u een downloadlink voor de brochure. U kunt ook aangeven dat u de brochure per post wilt ontvangen.