Awards & Funding

03 september 2018

Top Grant Module 2 voor Huijuan Wang

Huijuan Wang krijgt een NWO Top Grant Module voor 'Interacting Spreading Processes on Interdependent Social Networks'.

16 juli 2018

Zeven Veni’s voor Delftse onderzoekers

NWO heeft de Veni-laureaten voor 2018 bekendgemaakt. Daaronder zijn zeven wetenschappers van de TU Delft.

22 juni 2018

Geurt Jongbloed verkozen tot IMS Fellow

Het Institute of Mathematical Statistics heeft twintig nieuwe Fellows gekozen.

19 juni 2018

Peter Palensky nieuwe hoofdredacteur van het IEEE-tijdschrift voor Industriële Elektronica voor 2019-2021

13 april 2018

Pavol Bauer, Gautham Ram and Menno Kardolus awarded “Most Significant Innovation in Electric Vehicles” prize

20 maart 2018

Else Kooi Award 2018 voor Dr. Michel Antolović

22 februari 2018

Felienne Hermans won de Open Education Award for Excellence

Felienne Hermans (Software Engineering Groep) won de ‘2018 Open Education Award for Excellence’.

20 februari 2018

Flitsende start van project ‘Virtual Referee’

Vinay Balaji is masterstudent aan de faculteit EWI van de TU Delft. Vinay kwam met het idee van de 'Virtual Referee’, een technologie die voetbalscheidsrechters helpt te bepalen of er wel of geen sprake is van buitenspel of van een penalty.

19 februari 2018

Lina Sarro won de IEEE Robert Bosch Micro & Nano Electro Mechanical Systems Award

Lina Sarro (ME) heeft de IEEE Robert Bosch Micro & Nano Electro Mechanical Systems Award gewonnen. De prijs werd uitgereikt door de voorzitter van de IEEE Electron Device Society tijdens de openingsceremonie van de IEEE MEMS 2018 Conferentie in Belfast.

12 februari 2018

Subsidie voor het ontwerpen van een online monitoring & diagnose systeem voor HVDC GIS

Armando Rodrigo Mor (Electrical Sustainable Energy Groep) heeft een subsidie voor het project genaamd 'DC GIS Technology Demonstrator' ontvangen binnen het Europese H2020 project PROMOTioN.