Awards & Funding

30 augustus 2019

Faculteit EWI actief in drie nieuwe Zwaartekracht-programma’s

NWO heeft de nieuwe toekenningen binnen het Zwaartekracht-programma bekendgemaakt, ter waarde van 113 miljoen euro.

16 juli 2019

Veni’s voor twaalf Delftse wetenschappers

De NWO heeft deze week aan twaalf Delftse wetenschappers de Veni-beurzen van maximaal 250.000 euro toegekend.

16 juli 2019

Chao Chen ontvangt Else Kooi Award voor PhD werk aan slimme echoprobes

EWI alumnus Chao Chen wint dit jaar de Else Kooi Award voor zijn werk aan chips voor 3-D miniatuur echoprobes.

28 juni 2019

Team TU Delft wint prijs beste luchtvaartinnovatie

The Zero Heroes wint de finale van de Airbus Fly Your Ideas-competitie.

27 mei 2019

Arno Smets benoemd tot Mission Innovation Champion

Professor Arno Smets is gelauwerd als een van de eerste Mission Innovation Champions, een nieuw initiatief om pioniers op het gebied van schone energie te eren.

24 mei 2019

Drie EWI-wetenschappers ontvangen Vidi’s

De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) heeft aan drie wetenschappers van de faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica (EWI) een Vidi-financiering toegekend. Het gaat om Jan van Gemert, Martijn Caspers en Sicco Verwer.

21 mei 2019

Afdeling Intelligent systems wint twee keer Eurographics Medische Prijs 2019

26 april 2019

Koninklijke Onderscheidingen voor drie hoogleraren TU Delft

De Delftse hoogleraren Jan Dirk Jansen, Lucas van Vliet en Miro Zeman ontvangen dit jaar een Koninklijke Onderscheiding.

16 april 2019

Dion Gijswijt wint N.G. De Bruijn Prijs

Wiskundige Dion Gijswijt ontvangt de N.G. De Bruijn Prijs voor een paper dat hij schreef aan de hand van het kaartspel Set.

08 april 2019

Joram van der Velden wint nationale 3 E-Royal Smit BSc prijs

Joram van der Velden heeft de 3E-Royal Smit nationale competitie voor beste Bachelor afstudeerders gewonnen.