Computer Science and Engineering

Zelfrijdende auto’s, real-time navigatie op je mobiel, persoonlijke aanbiedingen op basis van je surfgedrag en zorgrobots. Tijdens de opleiding Computer Science and Engineering leer je hoe je software ontwikkelt en data verwerkt voor intelligente systemen van nu en de toekomst. Denk hierbij aan medische systemen, beveiliging en virtual reality. 
 
 

Alles over Computer Science and Engineering

Electrical Engineering

Een zonnepaneel? Een marsrover? Een implantaat om weer te kunnen horen? Zonder Electrical Engineering kan dat niet worden ontworpen. Electrical Engineering is een vakgebied dat je overal tegenkomt en dat steeds nieuwe ontwikkelingen voortbrengt. 
Electrical Engineers zijn bijvoorbeeld de drijvende kracht achter de ontwikkeling van smartphones, elektrische auto’s en de nieuwste medische apparatuur.

Alles over Electrical Engineering

Technische Wiskunde

Wondgenezing versnellen, filedruk verminderen en het begrijpen van de financiële crisis. Wiskundige modellen spelen een grote rol in fysische, technische en maatschappelijke verschijnselen. 
Wiskunde is immers de taal van de techniek en haar toepassingen.

Technische Wiskunde is de wiskunde die vooral wordt toegepast op alledaagse, soms technische, soms maatschappelijke, problemen.

Alles over Technische Wiskunde