Bacheloropleidingen

Electrical Engineering, Mathematics & Computer Science

Electrical Engineering

Een zonnepaneel? Een marsrover? Een implantaat om weer te kunnen horen? Zonder Electrical Engineering kan dat niet worden ontworpen. Electrical Engineering is een vakgebied dat je overal tegenkomt en dat steeds nieuwe ontwikkelingen voortbrengt. 
Electrical Engineers zijn bijvoorbeeld de drijvende kracht achter de ontwikkeling van smartphones, elektrische auto’s en de nieuwste medische apparatuur.

Alles over Electrical Engineering

Technische Informatica

Zelfrijdende auto’s, navigatie op je mobiel, persoonlijke aanbiedingen op basis van je surfgedrag en zorgrobots. Tijdens de opleiding Technische Informatica leer je hoe je software ontwikkelt en leer je hoe je data verwerkt voor intelligente systemen van nu en de toekomst. Denk hierbij aan medische systemen, beveiliging en misschien wel de nieuwe YouTube. 
 
 

Alles over Technische Informatica

Technische Wiskunde

Wondgenezing versnellen, filedruk verminderen en het begrijpen van de financiële crisis. Wiskundige modellen spelen een grote rol in fysische, technische en maatschappelijke verschijnselen. 
Wiskunde is immers de taal van de techniek en haar toepassingen.

Technische Wiskunde is de wiskunde die vooral wordt toegepast op alledaagse, soms technische, soms maatschappelijke, problemen.

Alles over Technische Wiskunde