Filmleveranciers

Pendulum Films

Een jong, energiek bedrijf opgericht door twee TU-studenten met een passie voor films. We zijn goed wegwijs op de TU en kunnen snel schakelen. Voor iedere opdracht zorgen we dat we precies weten wat u verwacht en wat daarvoor nodig is. De video produceren we zelfstandig, kunnen we vaak op korte termijn realiseren en is pas af als u tevreden bent. Waar zijn we extra goed in? Interviews, eventvideo's en video's die een boodschap over moeten brengen. Meer weten? U vindt ons op www.pendulum.film.

Oculus Film

Wij maken films. Fictiefilms, bedrijfsfilms, animatiefilms, commercials. Maar bovenal: kwaliteitsfilms. Onze films zijn bijna altijd totaalproducten: van pre- tot postproductie, van scenario tot eindmontage. We casten de juiste acteurs, boeken een geschikte locatie, we vinden de perfecte muziek en selecteren de best passende voice-over voor een project. We monteren, doen de effecten en de (onder)titels, we maken 2D- en 3D-animaties en renderings. En we doen het camerawerk.

Cinematografie is onze specialiteit. We gebruiken lampen, reflectoren, achtergronden, denken na over kleurschema’s, beeldcompositie en als alles is opgenomen doen we de kleurcorrectie. Cinematografie gaat ook over mise-en-scène en camerabeweging. De esthetiek van het beeld is zeer belangrijk, maar tegelijkertijd wint de inhoud het van de vorm. Alle camerabewegingen, de plaats van iedere lamp, het optillen van de pink van een acteur... over alles is nagedacht. Alles om de boodschap zo goed mogelijk over te brengen. Dit kan leiden tot een bijzondere vorm, maar ook tot de beslissing niet van conventies af te wijken. Conventies zijn er niet voor niets. www.oculusfilm.com

Collarbone

Collarbone is een videoproductiebedrijf dat zich vooral richt op het maken van onderwijs- en trainingsvideo’s. Het kan dan gaan om kennisclips, maar ook om rollenspellen of instructievideo’s in het lab.

Samen met de opdrachtgever schrijft Collarbone een script en een bijbehorend storyboard.

Collarbone draagt er zorg voor dat het script en het storyboard goed op elkaar afgestemd zijn met als resultaat een inhoudelijk degelijke video die er ook nog eens mooi uitziet. Want het belangrijkste bij onderwijs- en trainingsvideo’s is dat de boodschap duidelijk en to-the-point overgebracht wordt, maar het oog wil ook wat. www.collarbone.nl

Kinetic Vision

Kinetic Vision is een onafhankelijk creatief bureau, dat in 2009 is opgericht. Wij combineren clean ontwerp met een solide technische basis om inspirerende, informatieve en stimulerende projecten te creëren. Onze passie voor wetenschap en techniek vertaalt zich in de manier waarop we problemen analyseren en strategieën uitstippelen.

Onze klanten komen niet bij ons voor alledaagse projecten – ze willen dat ons team inspirerende websites en apps ontwerpt of video’s maakt die op het netvlies blijven hangen. U bent gewaarschuwd. http://kineticvision.nl/

De Verbeelding Videoproducties

 Een duidelijk en krachtig verhaal vinden wij belangrijk. Begrijpelijke uitleg van soms ingewikkelde materie. Filmmaker Bas Schollaardt heeft als redacteur voor VARA's Jules Unlimited veel ervaring opgedaan met het in beeld brengen van (populair) wetenschappelijke items. Onze verbeelding is boeiend en mooi om naar te kijken

Voor TU Delft maakt De Verbeelding inmiddels al 10 jaar films;
faculteitsfilms, e-learnings, verslaggeving, interviews, timelapse, aerials met drone en onderwater opnames.

We hebben alles om te filmen zelf in huis en kunnnen direct aan de slag. Bij interviews en presentaties begeleiden we de sprekers. Wij zorgen er voor dat de persoon met zijn verhaal zo goed mogelijk overkomt. Voor ons is filmen fun en dat zie je terug in de opnames.

 

 

Wiersma Brothers

Onze passie voor video drijft ons, drie broers, om overtuigende, creatieve en op maat gemaakte videos te produceren! Onze achtergond in wetenschappelijk onderwijs helpt ons om uw wensen snel te begrijpen en te vertalen naar krachtige media. We zijn niet snel tevreden en streven ernaar om hoge kwaliteit te leveren, resulterende in meer dan tevreden klanten. Onze ervaring met meerdere universiteiten in Nederland verzekert u van efficiënte en professionele samenwerking. 

Wij zijn gespecialiseerd in beeldmateriaal gebaseerde opdrachten zoals interviews en rapportages, maar houden van een uitdaging. Slow-motion, live-coverage of naar het buitenland, we hebben het allemaal gedaan!

Nederlandse en Engelse producties.